Ένα συγκλονιστικό βίντεο- ντοκουμέντο, που είχε την ψυχραιμία να τραβήξει μια 29χρονη κοπέλα κατά τη διάρκεια των εφιαλτικών στιγμών που βίωνε στα χέρια του πρώην συντρόφου της ο οποίος την πίεζε αφόρητα να τα ξαναβρούν, ήταν αρκετό για να του περάσουν χειροπέδες οι αστυνομικοί στη Σαντορίνη.

Η νεαρή γυναίκα είχε υποβάλλει μήνυση για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος του 31χρονου πρώην φίλου της, τον οποίο χώρισε τον περασμένο Δεκέμβριο μετά την κακοποίηση που είχε υποστεί. Τους τελευταίους μήνες είχε πάει στη Σαντορίνη για να δουλέψει σεζόν σε ένα ξενοδοχείο, αλλά το περασμένο Σάββατο εμφανίστηκε ο 31χρονος που απαίτησε να έχουν σεξoυαλική επαφή.

Όταν η 29χρονη αρνήθηκε, ο «νταής» νεαρός προκάλεσε ζημιές στο αυτοκίνητό της και στη συνέχεια την χτύπησε και την έριξε στα δάπεδο, με αποτέλεσμα να υποστεί κάκωση στο δάχτυλό της. Όμως, εκείνη, πρόλαβε να πατήσει το κουμπί της εγγραφής στο κινητό της και κατέγραψε την κακοποίησή της, παραδίδοντας στη συνέχεια το βίντεο στην Ασφάλεια Θήρας.

Μετά την καταγγελία της κοπέλας, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 31χρονο, όμως και εκείνος υπέβαλε μήνυση εναντίον της με αποτέλεσμα να συλληφθεί και αυτή. Και οι δυο οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Νάξου που τους παρέπεμψε να δικαστούν από το Αυτόφωρο, αλλά ζήτησαν και πήραν αναβολή και η δίκη θα γίνει σήμερα.