Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Κυκλάδων Ν.Δ., Γιάννης Βρούτσης, την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022 θα βρίσκεται στη νήσο Νάξο, προσκεκλημένος σε εκδήλωση που πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, για τον Πρωτογενή Τομέα στη Νάξο.

H εκδήλωση έχει στόχο την ενημέρωση των κτηνοτρόφων της ορεινής Νάξου και θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Φιλοτίου. 

Στη διάρκεια της παραμονής του, ο κ. Βρούτσης θα επισκεφθεί την πρότυπη οικογενειακή Τυροκομική Μονάδα Μπαμπούνη, στην οποία παράγεται το περίφημο ΠΟΠ Αρσενικό Τυρί Νάξου, καθώς επίσης και τα παραδοσιακά Μυζήθρα, Ανθότυρο, Ξινότυρο και Ξινομυζήθρα.

Επιπλέον, θα έχει συνάντηση με τον Δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κ. Δημήτριο Λιανό και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, τον Έπαρχο κ. Ιωάννη Μαργαρίτη, η Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών κι Επικοινωνιών Κυκλάδων κ. Ευδοκία Κατσάνη την Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου-Κέντρου Υγείας του νησιού κα. Καλλίτσα Φραγκίσκου, τον Προέδρο της Δημοτικής Κοινότητας Φιλοτίου κ. Βασίλειο Κρασσά και τον Προέδρο της Δημοτικής Κοινότητας Απειράνθου κ. Εμμανουήλ Αυγερινό. Τέλος, θα συναντήσει τον Πρόεδρο της ΔΗΜ. Τ.Ο. Νάξου Ν.Δ. κ. Αντώνιο Μανιό και τα στελέχη της κομματική οργάνωσης της Ν.Δ..