Τη νέα διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας Κα Μπορμπουδάκη Λένα, συνάντησαν σήμερα ο Κος Μανόλης Ορφανός, επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΤΩΡΑ για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά», μαζί με τους Δημοτικούς Συμβούλους της παράταξης , Κο Βασίλη Αλαφούζο, Κα Αγγελάκη Μαρία και Κον Αντώνη Χάλαρη.
Η κα διοικήτρια, φανερά μαχητική και με πολλή όρεξη για δουλειά, ελπίζουμε να αντέξει την πίεση των προβλημάτων του Γ.Ν. Θήρας, και να σπάσει το ρεκόρ της ετήσιας αποχώρησης που κρατάει δυστυχώς το Νοσοκομείο μας τα τελευταία χρόνια από τη συγκεκριμένη θέση ευθύνης!
Εμείς ως «ΤΩΡΑ», θα κάνουμε ό,τι περνάει απο το χέρι μας, και θα σταθούμε στο πλευρό της νέας διοίκησης όπως κάνουμε πάντα άλλωστε! Για ακόμη μια φορά, παραθέσαμε την πρόταση μας για τη λύση του προβλήματος στέγασης ιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού – μέσω ενεργών Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων-. Φυσικά τέθηκαν και αλλά σοβαρά προβλήματα του Γενικού Νοσοκομείου μας, τα οποία συζητήθηκαν διεξοδικά, ανταλλάσσοντας απόψεις για την επίλυση τους.
Ευχόμαστε καλή δύναμη και υγιή διαδρομή !