Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Παράταξης «ΤΩΡΑ! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά» και υποψήφιος Δήμαρχος Θήρας, κος Μανόλης Ορφανός, συναντήθηκε σήμερα, 7/8/23, με το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Θήρας, για να συζητήσουν και να αναλύσουν θέματα και λύσεις στα προβλήματα των νησιών μας.

Ειδικότερα, αναπτύχθηκαν συζητήσεις γύρω από σύγχρονα προβλήματα της καθημερινότητας, καθώς και πολλά από τα χρόνια αιτήματα τους, που ακόμη βρίσκονται σε εκκρεμότητα. Καθαριότητα, νησιωτική πολιτική, οδικό δίκτυο, λιμάνι και σύγχρονες, κατάλληλα στελεχωμένες δομές, ήταν μερικά μόνο από τα πολλά ζητήματα προς εξέταση.

Ο κος Ορφανός, παρουσίασε και ανέλυσε τις προτάσεις και τα σχέδια της Παράταξης, επί των προβλημάτων, ορισμένα εκ των οποίων μπορούν να λυθούν άμεσα και οριστικά, ενώ άλλα χρήζουν σοβαρής μελέτης για μια ουσιαστική και αμετάκλητη μεσοπρόθεσμη λύση.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της παράταξης ΤΩΡΑ! κο Μανόλη Ορφανό, ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Θήρας, βασικός μοχλός ανάπτυξης, με πρωταγωνιστικό ρόλο στις Δημοτικές Αρχές του τόπου, θα είναι κύριος συναγωνιστής και συνεργάτης της Παράταξης «ΤΩΡΑ! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά» την επόμενη μέρα, πλάι στη νέα Δημοτική Αρχή.