Η Τράπεζα Αίματος Σαντορίνης έκλεισε αυτό τον Μάιο τα 30 χρόνια ζωής, αγάπης και προσφοράς (Μάιος 1992-Μάιος 2022). Σήμερα  έλαβε τέλος στο Γυμνάσιο του Εμπορειου και η 61η εθελοντική αιμοδοσία, της οποίας τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Προσήλθαν 870 αιμοδότες εκ των οποίων απορρίφθηκαν 111

Συγκεντρωθηκαν 759 μονάδες Αίματος  Οι νέοι αιμοδότες , που αιμοδότη σαν  για πρώτη φορά έφθασαν τους 135.

Η Τράπεζα Αίματος Σαντορίνης, εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες προς όλους εκείνους που αφιέρωσαν ένα δεκάλεπτο από τον χρόνο τους, για να προσφέρουν το δώρο ζωής στον άγνωστο συνάνθρωπο . Ευχαριστεί  το κλιμάκιο της αιμοδοσίας του νοσοκομείου Ερυθρού  Σταυρού με επικεφαλής τον Διευθυντή κ. Γιώργο Μπολλα, το οποίο επί 30 χρόνια, προσφέρει τις άριστες υπηρεσίες  του με τον καλύτερο τρόπο, χωρίς  κανένα μέχρι σήμερα πρόβλημα.

Η συλλογική προσπάθεια της εθελοντικής αιμοδοσίας  στη Σαντορίνη,υπόθεση  όλων των  φορέων του  νησιού μας, στέφθηκε και τούτη την Άνοιξη με επιτυχία.

Ας έχουμε όλοι μας υγεία και  δύναμη να συνεχίσουμε το  έργο αυτό και το παράδειγμα της Σαντορίνης, να ακολουθήσουν και άλλες  περιοχές της χώρας μας .

Με την ευχή να περάσουμε ένα όμορφο καλοκαίρι, ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον ερχόμενο Οκτώβριο. Μέχρι τότε να  είμαστε όλοι καλά!!

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ 08/05/2022.                                ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ