Η πορεία των έργων που υλοποιούνται στην Κύθνο και στη Φολέγανδρο, καθώς και η ολοκλήρωση εκείνων που βρίσκονται σε εκκρεμότητα, ήταν το αντικείμενο της συνάντησης εργασίας που είχαν χθες το πρωί ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης και οι δήμαρχοι Κύθνου και Φολεγάνδρου Σταμάτης Γαρδέρης  και Ευθαλία Παπαδοπούλου.

Σε ένα ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα, ήταν κοινή η διαπίστωση των δύο δημάρχων  για την καθοριστική συνδρομή της Περιφέρειας στην προώθηση αναπτυξιακών έργων στα νησιά τους  με σημαντικές χρηματοδοτήσεις και απεμπλοκή γραφειοκρατικών αγκυλώσεων.

Όπως δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης:  “Η γόνιμη συνεργασία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με τους εκπροσώπους της Πρωτοβάθμιας Τοπικής Αυτοδιοίκησης αποτελεί πρωταρχικό μέλημα καθώς έχει άμεσο αντίκτυπο στην επίτευξη του στόχου της τοπικής ανάπτυξης και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων. Παρά τις δυσκολίες,-  λόγω της πρωτόγνωρης περιόδου που διανύουμε – εξαντλούμε τις δυνατότητές μας ανταποκρινόμενοι σε οτιδήποτε είναι ρεαλιστικό και πραγματοποιήσιμο”.