Τ α ξ ί δ ι     Κ α ρ δ ι ά ς !!!

Η Εθελοντική ομάδα Σαντορίνης (ΕΟΣ) σε συνεργασία με το σύλλογο ‘Αγάπη – Φροντίδα Ζωής’, προσκαλέι και διοργανώνει για τον σύλλογο ΑΜΕΑ:  η ΓΛΑΥΚΑ, ένα τετραήμερο ταξίδι στο νησί μας. Καλούμε λοιπόν παιδιά και ενηλικες ΑΜΕΑ, με τους γονεις και τους συνοδούς τουςγια να τους ξεναγήσουμε στο όμορφο ηφαιστειακό νησί μας. Οι καλεσμένοι μας θα  φιλοξενηθουν και θα ξεναγηθούν στις ομορφιες της Σαντορίνης σε ένα εξολοκλήρου χειροποίητο, ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟ προγραμμα προσφοράς και αγάπης.  Θα επισκευθούν αρχαιολογικούς χώρους, μουσεία, οινοποιεία και θα απολαυσουν τα μοναδικά τοπία του νησιού.

Σκοπός της διοργάνωσης είναι να αναδειχθούν οι ιδιαίτερες δυνατότητες και η θέληση των  παιδιών, που μετέχουν με επιτυχία σε οποιαδήποτε δραστηριότητα επιλέξουν. Στα παλίσια του ταξιδιου αυτόυ οι νέοι και νέες του συλλόγου, με σκοπό να μας ευχαριστησουν και να μας επιδείξουν τις υψηλές καλλιτεχνικές ικανότητες τους, θα μας παρουσιάσουν τη θεατρική παράσταση:

-Μόνο με την καρδιά-

Η παράσταση τους περιλαμβάνει μια σειρά από Δραματοποιημένες Ιστορίες που θα μας συγκινήσουν και κυρίως θα μας προβληματίσουν.

 

Η θεατρική παράσταση θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του Γυμνασίου Μεσσαριάς την Κυριακή 21/10/2018 και ώρα 7μμ !!!

 

Στόχος της Εθελοντικής ομάδας Σαντορίνης (ΕΟΣ) είναι, μέσα από εθελοντικές πρωτοβουλίες,  να  κινητοποιηθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι  άνθρωποι,  ώστε  να συμμετέχουν ενεργά  και ουσιαστικά σε ανάλογες μελλοντικές δράσεις.

 

Η ΖΩΗ Μας ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ! Ας δούμε λοιπόν τον ‘κόσμο’ μας με μια διαφορετική ματιά.

 

Διοργάνωση : ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ

Υπεύθυνοι  διοργάνωσης & επικοινωνίας : santoethelontes@gmail.com

Τηλ Επικοινωνιας: 6972420640