Μάινας Ιωάννης του Νικολάου
Πολιτικός Μηχανικός
Καλωσορίζουμε τον Ιωάννη Μάινα, που έρχεται να διευρύνει το δυναμικό της παράταξης και να συμβάλλει στην επιδίωξη για την επιτυχία των στόχων της.
Ο Γιάννης, είναι Πολιτικός Μηχανικός, επιστημονικό στέλεχος μελετητικού και τεχνικού γραφείου, ενώ κατέχει τον τίτλο του ελεγκτή Δόμησης αλλά και του ενεργειακού επιθεωρητή. Επίσης, δραστηριοποιείται στον τουρισμό, με δικές του επιχειρήσεις, τουριστικό γραφείο, τουριστικό κατάλυμα στο Καμάρι και επιχείρηση εστίασης στα Φηρά.
Είναι κάτοχος πτυχίου από το Πανεπιστήμιο Greenwich και διαθέτει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών, στην αντισεισμική θωράκιση των κατασκευών και τον λειτουργικό και ασφαλή σχεδιασμό τουριστικών μονάδων με βάση τα διεθνή πρότυπα και τις τοπικές ιδιαιτερότητες.
Η ενασχόλησή του με τα κοινά, ξεκινά από την Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης όπου διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και παραμένει μέλος της Ελεγκτικής του Επιτροπής. Από το 2019, είναι εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος Θήρας, καθώς και μέλος του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου. Ήταν υπεύθυνος για την εποπτεία της Υπηρεσίας Δόμησης Θήρας και επί των ημερών του, βελτιώθηκαν οι εγκαταστάσεις, αναδιοργανώθηκε το αρχείο και εγκαινιάστηκε σύστημα επιτήρησης ασφάλειας.
Η Θηραϊκή Πολιτεία καλωσορίζει τον Ιωάννη Μάινα, ένα άξιο μέλος της κοινωνίας μας, που συμμετέχει και στηρίζει το όραμα της παράταξης για μια δυναμική πορεία της Σαντορίνης και της Θηρασίας ως σύγχρονων τόπων και τουριστικών προορισμών που θα ανταποκρίνονται στις προκλήσεις των καιρών, χωρίς να χάνει ο τόπος τη μοναδικότητα και ιδιαιτερότητα του, που τον έφεραν στο προσκήνιο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος και που η διατήρηση και προστασία τους, θα καθορίσει το μέλλον του.
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, παιχνίδι και κείμενο που λέει "ΘΗΡΑΪΚΗ δύναμη πολίτες ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΜΑΣ Μάινας Ιωάννης του Νικολάου Πολιτικός Μηχανικός"
Σιγάλας Επιφάνειος (Ασφαλιστής) του Αντωνίου
Ασφαλιστικός Πράκτορας
Καλωσορίζουμε τον Επιφάνειο Σιγάλα, που έρχεται να διευρύνει το δυναμικό της παράταξης και να συμβάλλει στην επιδίωξη για την επιτυχία των στόχων της.
Ο Επιφάνειος, είναι εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος, εκ νέου υποψήφιος. Κατοικεί στο Ακρωτήρι και είναι παντρεμένος με δύο παιδιά. Εργάζεται ως ασφαλιστικός πράκτορας.
Η Θηραϊκή Πολιτεία καλωσορίζει τον Επιφάνειο Σιγάλα, ένα άξιο μέλος της κοινωνίας μας, που συμμετέχει και στηρίζει το όραμα της παράταξης για μια δυναμική πορεία της Σαντορίνης και της Θηρασίας ως σύγχρονων τόπων και τουριστικών προορισμών που θα ανταποκρίνονται στις προκλήσεις των καιρών, χωρίς να χάνει ο τόπος τη μοναδικότητα και ιδιαιτερότητα του, που τον έφεραν στο προσκήνιο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος και που η διατήρηση και προστασία τους, θα καθορίσει το μέλλον του.
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, παιχνίδι και κείμενο που λέει "O ΟΗΡΑΙΚΗ ύναμη δύναμηστουςπολίτες στους ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΜΑΣ Σιγάλας Επιφάνειος (Ασφαλιστής) Ασφαλιστικός Πράκτορας"
Αρβανίτης Κωνσταντίνος του Στυλιανού
Εργαζόμενος στον Τουρισμό
Καλωσορίζουμε τον Αρβανίτη Κωνσταντίνο, που έρχεται να διευρύνει το δυναμικό της παράταξης και να συμβάλλει στην επιδίωξη για την επιτυχία των στόχων της.
Ο Κωνσταντίνος κατάγεται από το Μεγαλοχώρι και είναι απόφοιτος ιδιωτικής σχολής με ειδικότητα στην προπονητική τένις και την γυμναστική. Εργάζεται σε τουριστικό γραφείο κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου.
Η Θηραϊκή Πολιτεία καλωσορίζει τον Αρβανίτη Κωνσταντίνο, ένα άξιο μέλος της κοινωνίας μας, που συμμετέχει και στηρίζει το όραμα της παράταξης για μια δυναμική πορεία της Σαντορίνης και της Θηρασίας ως σύγχρονων τόπων και τουριστικών προορισμών που θα ανταποκρίνονται στις προκλήσεις των καιρών, χωρίς να χάνει ο τόπος τη μοναδικότητα και ιδιαιτερότητα του, που τον έφεραν στο προσκήνιο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος και που η διατήρηση και προστασία τους, θα καθορίσει το μέλλον του.
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, παιχνίδι και κείμενο που λέει "OO ΘΗΡΑΪΚΗ δύναμηστους πολίτες ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΜΑΣ Αρβανίτης Κωνσταντίνος Εργαζόμενος στον Τουρισμό"
Αξιώτης Κωσταντίνος (Κόουτς)
Προπονητής Μπάσκετ
Καλωσορίζουμε τον Αξιώτη Κωνσταντίνο, που έρχεται να διευρύνει το δυναμικό της παράταξης και να συμβάλλει στην επιδίωξη για την επιτυχία των στόχων της.
Ο Κώστας, είναι μέλος και προπονητής εδώ και 17 συναπτά έτη στην Αθλητική Ένωση Σαντορίνης στο άθλημα του μπάσκετ. Επίσης είναι ενεργό μέλος της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Θήρας.
Επιχειρηματικά δραστηριοποιείται και στον χώρο της εστίασης και του λιανικού εμπορίου. Είναι απόφοιτος του ΙΕΚ ΥΓΕΙΑ με ειδικότητα στην κινησιοθεραπεία και εργάστηκε ως βοηθός φυσιοθεραπείας για δύο έτη στο νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ.
Κατάγεται από το Καμάρι και ζει εκεί με την σύζυγο του και την κόρη τους.
Η Θηραϊκή Πολιτεία καλωσορίζει τον Αξιώτη Κωνσταντίνο, ένα άξιο μέλος της κοινωνίας μας, που συμμετέχει και στηρίζει το όραμα της παράταξης για μια δυναμική πορεία της Σαντορίνης και της Θηρασίας ως σύγχρονων τόπων και τουριστικών προορισμών που θα ανταποκρίνονται στις προκλήσεις των καιρών, χωρίς να χάνει ο τόπος τη μοναδικότητα και ιδιαιτερότητα του, που τον έφεραν στο προσκήνιο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος και που η διατήρηση και προστασία τους, θα καθορίσει το μέλλον του.
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, παιχνίδι και κείμενο που λέει "ΘΗΡΑΪΚΗ δύναμη δύναμηστουςπολίτες πολίτες ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΜΑΣ Αξιώτης Κωνσταντίνος Προπονητής Μπάσκετ"