Θρίλερ με πτώμα στη Μύκονο. Μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκαν σήμερα λιγο μετά τις επτά το απόγευμα κάτοικοι του νησιού των ανέμων όταν στην περιοχή Τηγάνι εντόπισαν ένα πτώμα σε αποσύνθεση.

Αμέσως ενημερώθηκε το Λιμεναρχείο Μυκόνου και μέσα σε λίγα λεπτά κλιμάκιο έφθασε στο σημείο για να ερευνήσει την υπόθεση. Μάλιστα χρειάστηκε να επιστρατευτεί πλωτό μέσο καθώς το πτώμα ήταν σε δύσβατη περιοχή- ανάμεσα στα βράχια- προκειμένου να μεταφερθεί στο νοσοκομείο και στη συνέχεια στο νεκροτομείο.

Αν και είναι σε προχωρημένη σήψη, οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για άνδρα που φορούσε τζίν παντελόνι και λευκή μπλούζα, εντούτοις οι αξιωματικοί του Λιμενικού που διενεργούν προανάκριση, περιμένουν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης που θα πραγματοποιηθεί μέσα στην επόμενη εβδομάδα για να έχουν ξεκάθαρη εικόνα για το φύλο και την ηλικία. Παράλληλα, εξετάζουν και υποθέσεις αγνοουμένων το τελευταίο εξάμηνο για να ρίξουν φως στην υπόθεση.

Σαρωτικοί έλεγχοι για ναρκωτικά

Την ίδια ώρα ξεκίνησαν οι σαρωτικοί έλεγχοι του Λιμεναρχείου Μυκόνου για τον εντοπισμό ατόμων που φθάνουν στο νησί των ανέμων φορτωμένοι με ναρκωτικά. Είτε για δική τους χρήση είτε για να τα σπρώξουν στα μαγαζιά και τα κλαμπ. Μάλιστα, μετά απο δειγματοληπτικούς ελέγχους που έγιναν σήμερα το μεσημέρι στο λιμάνι τα «λαγωνικα» του Λιμεναρχείου Μυκόνου συνέλαβαν έναν Φιλανδό τουρίστα που είχε πανω του ποσότητα χασίς.