Θλίψη έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Πάτρας η είδηση ότι ο γνωστός μάγειρας Ντίνος Σπυρόπουλος έφυγε από τη ζωή.

Θρήνος στην Πάτρα για τον θάνατο του γνωστού Πατρινού μάγειρα Ντίνου Σπυρόπουλου, στη Σαντορίνη σε τροχαίο.

Σύμφωνα με την Αστυνομική διεύθυνση Κυκλάδων  σημειώθηκε τροχαίο στη Σαντορίνη και συγκεκριμένα στον δρόμο προς το Ακρωτήρι, όταν μια μηχανή έπεσε πάνω σε στύλο.

Το τροχαίο δυστύχημα έγινε με δικυκλιστή και οι πληροφορίες του dete.gr αναφέρουν ότι οδηγός της μηχανής που σκοτώθηκε ήταν ο Πατρινός μάγειρας Ντίνος Σπυρόπουλος, ιδιοκτήτης του εστιατορίου “Παλιά Ταβέρνα” στην Πάτρα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με τον ιστότοπο TheBest.gr, ο άτυχος Ντίνος είχε μεταβεί στη Σαντορίνη για επαγγελματικούς λόγους, καθώς η “Παλιά Ταβέρνα” είχε κλείσει για καλοκαίρι.

Το τρίτο “χτύπημα” της μοίρας στην οικογένεια μέσα σε λίγους μήνες

 

Να τονίσουμε πως αυτό είναι το τρίτο χτύπημα της μοίρας για την ίδια οικογένεια. Ο 41χρονος ήταν ξάδελφος του γνωστού σκίπερ Ντίνου Σπυρόπουλου, ο οποίος έχασε τη ζωή του μετά από μάχη πολλών μηνών με ασθένεια, τον Φεβρουάριο του 2022, ενώ εντός του ίδιου χρόνου έφυγε από τη ζωή και ένας θείος, ο οποίος επίσης ονομαζόταν Ντίνος Σπυρόπουλος.

Να σημειώσουμε πως ο Ντίνος Σπυρόπουλος λειτουργούσε μαζί με τον συνέταιρό του Κωνστατίνο Καλλιαντάρη την “Παλιά Ταβέρνα” στην οδό Φαβιέρου απέναντι από το γήπεδο της ΕΑΠ την οποία διατηρούσε η οικογένειά του από το 1923.

Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε ολόκληρη την πόλη της Πάτρας και είχε καταφέρει να κάνει την “Παλιά Ταβέρνα” στέκι της νεολαίας.

Το σοκ για τις αδελφές του και για τους συγγενείς και φίλους είναι μεγάλο. Όσοι τον γνώριζαν κάνουν λόγο για ένα πολύ καλό και εργατικό παιδί που έφυγε πολύ νωρίς.

 

Δείτε τις φωτογραφίες
Ντίνος Σπυρόπουλος

Ντίνος Σπυρόπουλος

Με πληροφορίες από το enimerotiko.gr