Τη Θηρασιά επισκέφτηκαν χθες Δευτέρα  20/05/2019  οι υποψήφιοι σύμβουλοι για το Δήμο Θήρας της Λαικής Συσπείρωσης ,  Ακυλίνα Κόκκαλη και Θεοδώρα Χάλαρη με την επικεφαλής Μαρία Αργυρού.  Στην επίσκεψη συμμετείχαν και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι της Λαικής Συσπείρωσης Βαγγέλης Σιγάλας και ο αγροτικός γιατρός Τάσος Παπαγιώργος.

Στην διάρκεια  της περιοδείας συζήτησαν με αρκετούς κατοίκους  για τα προβλήματα, που χρόνια τώρα απασχολούν τη Θηρασιά και ταλανίζουν τη ζωή τη δική τους και των παιδιών τους.
Τόνισαν ιδιαίτερα ότι στη διάρκεια αυτού του Δημοτικού συμβουλίου, η Λαική Συσπείρωση στάθηκε δίπλα στους Θηρασιώτες αφού από την επικεφαλής Μαρία Αργυρού, αρκετές φορές, τέθηκαν προς συζήτηση  μικρά και μεγάλα προβλήματα της Θηρασιάς.

Από την πλευρά τους οι υποψήφιοι δήλωσαν ότι με το ίδιο ενδιαφέρον και αγωνιστικότητα θα καταβάλλουν όλες τους τις δυνάμεις σε Δήμο και Περιφέρεια,  ώστε να λυθούν τα προβλήματα  και να ζήσουν οι απομονωμένοι κάτοικοι της Θηρασιάς, μια ζωή όπως τους αξίζει τον 21ο αιώνα .