Την Τρίτη 1 Απριλίου 2025, στις 11.00, στο Μουσείο της Ακρόπολης στην Αθήνα θα παρουσιάσει επίσημα ο Δήμος Θήρας την πρωτοβουλία “Σαντορίνη 2025: Έτος Ανάδειξης και Υποστήριξης της Αυθεντικότητας”.
Το πάνελ των ομιλητών θα αποτελείται από:
τον Δήμαρχο Θήρας Νίκο Ζώρζο,
τον Χριστόφορο Ασιμή, Ζωγράφο – Αγιογράφο,
τον Δημήτρη Αθανασούλη, Προϊστάμενο Εφορείας Αρχαιοτήτων Κυκλάδων και
τον Γιώργη Βουγιουκαλάκη, Ηφαιστειολόγο.
Θα προηγηθεί ομιλία της Υπουργού Τουρισμού Όλγας Κεφαλογιάννη και θα ακολουθήσει παρουσίαση ολιγόλεπτων βίντεο με θέμα τη νέα καμπάνια τουριστικής προβολής της Σαντορίνης από τη Γεωργία Νομικού, Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου Θήρας.
Μπορεί να είναι απεικόνιση κείμενο που λέει "ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ 2025 Έτος Ανάδειξης & Υποστήριξης της Αυθεντικότητας Τρίτη, 1πριλίου! Ώρα 11:00 Μουσείο της Ακρόπολης Ο Δήμαρχος Θήρας Νίκος Ζώρζος, σας προσκαλεί στην εκδήλωση παρουσίασης των πρωτοβουλιών του Δήμου για την προώθηση και ανάδειξη του νησιού. Θα χαρούμε ιδιαίτερα να σας υποδεχτούμε. SANTORINI THE ONE"