Το  12ο Διεθνές Φεστιβάλ Τουριστικών Ταινιών Μικρού Μήκους  Αμοργού, θα λάβει χώρα από 4 έως τις 9 Νοεμβρίου 2021, στην Αμοργό

Το Φεστιβάλ Αμοργού  είναι μέλος της διεθνούς Ομοσπονδίας Τουριστικών Φεστιβάλ CIFFT, με έδρα τη Βιέννη, και διεξάγεται  αδιαλείπτως σε ετήσια βάση από το 2010, με συμμετοχή πάνω από 500 νέων ταινιών κάθε χρόνο, με καθημερινές προβολές κατά τη διάρκεια του στο ξενοδοχείο “Aegialis Hotel & Spa”, και σε όλες τις περιοχές της Αμοργού, βραβεύοντας τις καλύτερες επιλογές ταινιών και ντοκιμαντέρ που συμβάλλουν στην ανάπτυξη του εγχώριου και ξένου τουρισμού και στην εφαρμογή «πράσινων» πρακτικών.

Βασικός σκοπός του Φεστιβάλ είναι να δημιουργήσει μια διεθνή πλατφόρμα για την ενίσχυση του παγκόσμιου τουρισμού μέσω οπτικοακουστικών μέσων, έχοντας υπ’ όψιν την ανάγκη για κοινωνική ευθύνη και βιώσιμη ανάπτυξη.

  • Η Ελλάδα και τα νησιά της γίνονται τόπος έμπνευσης και έλξης για νέες δημιουργίες.
  • Το Φεστιβάλ συμβάλλει στην ανάπτυξη νέων συνεργασιών, με βάση το νησί της Αμοργού και της Ελλάδας. Συν διοργανώνεται από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών Αμοργού, τον Δήμο Αμοργού με την υποστήριξη της Περιφέρειας  Νοτίου Αιγαίου.

 

Καλλούνται σκηνοθέτες και παραγωγοί να αποστείλουν ταινίες τους, για συμμετοχή στο Φεστιβάλ Αμοργού στο ihttps://amorgosfilmfestival.com/film-entry-form/

Πληροφορίες: τηλ. 6936608678 www.amorgosfilmfestival.com

Ειρήνη Γιαννακοπούλου

Πρόεδρος του Φεστιβάλ Αμοργού