Σε αυτές τις γιορτές των Χριστουγέννων είχαμε τη χαρά να δούμε την ομάδα του «Χριστουγεννιάτικου Χωριού» μας να μεγαλώνει ακόμα περισσότερο και να προστίθενται σε εκείνη «Φίλοι» που με μοναδικό κίνητρο την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και κυρίως στα παιδιά στάθηκαν αρωγοί ο καθένας με τον τρόπο του, ώστε να γίνουν ξανά ξεχωριστά τα «Χριστούγεννα στη Σαντορίνη».

Έχοντας πλέον το «Χριστουγεννιάτικο Χωριό» ρίξει την αυλαία του στο 2021 θα θέλαμε από καρδιάς να σας ευχαριστήσουμε προσωπικά για την υποστήριξη και τη συμμετοχή σας σε μια τόσο σημαντική πολιτιστική δράση, που μοναδικό στόχο είχε να.. φωτίσει και να ζεστάνει τις καρδιές μικρών και μεγάλων που βρέθηκαν τις γιορτινές αυτές μέρες στο νησί μας.

Αποδείξατε με τον πιο όμορφο τρόπο, πως όταν η θέληση για προσφορά συνοδεύεται από έμπρακτες ενέργειες γεμάτες ανιδιοτέλεια και αγάπη, τότε η μαγεία των Χριστουγέννων ζωντανεύει μπροστά μας και τα αποτελέσματά της αποτυπώνονται στα χαμόγελα των παιδιών.

Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία, τη συμμετοχή και τη στήριξή σας κι ευελπιστούμε να συνεχίσετε να αποτελείτε μέρος της ξεχωριστής αυτής δράσης, ώστε κάθε χρόνο να μπορούμε να είμαστε ακόμα πιο περήφανοι για τα δικά μας «Χριστούγεννα στη Σαντορίνη».

Καλή χρονιά με υγεία, ευτυχία και αισιοδοξία.