Ολοκληρώνοντας φάινάλ-φόρ κυπέλου Ελλάδας θέλουμε να αναφέρουμε τα παρακάτω:
Συμπληρώνοντας δέκα χρόνια στα παρκέ του Ελληνικού βόλεϊ, έχοντας συμμετάσχει σε τελικό του Πρωταθλήματος και 4 φορές σε αγώνες Κυπέλλου με 3 συνεχόμενες σε τελικούς αγώνες Κυπέλλου, η Διοίκηση του Α.Ο. Θήρας εκτός από τις βαθύτατες και εγκάρδιες ευχαριστίες της σε όλους όσους έχουν βοηθήσει και βοηθούν την ομάδα μας, δεσμεύεται σε όλους τους φίλους, υποστηρικτές και χορηγούς της ότι ενωμένη θα συνεχίσει το δύσκολο έργο που έχει αναλάβει στοχεύοντας πάντοτε ο Α.Ο. Θήρας να φέρνει πρωτιές στο νησί μας.
Η δύσκολη αλλά γεμάτη επιτυχίες, συγκινήσεις και αισιοδοξία πορεία της ομάδας μας, δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς τους χορηγούς του Α.Ο. Θήρας μας που έμπρακτα στηρίζουν τις προσπάθειές μας, αλλά και χωρίς όλους τους φίλους της ομάδας μας που αποτελούν την ψυχή της!
Ιδιαίτερες όμως ευχαριστίες θέλουμε για μια ακόμη φορά να στείλουμε στον μεγάλο χορηγό μας, την Aegean Airlines, που με τα φτερά της μετέφερε την ομάδα μας με ασφάλεια και ποιότητα στους προορισμούς της για το Final 4, χωρίς την οποία η συμμετοχή μας δεν θα ήταν εφικτή.
Σας ευχαριστούμε πολύ και υποσχόμαστε οι προσπάθειές μας να σας κάνουν όλους πάντοτε περήφανους!