Ο αγώνας S.U.P. έρχεται και φέτος για να αναδείξει την κουλτούρα και την τόσο ιδιαίτερη αισθητική που προσφέρει το Αιγαίο και η Σαντορίνη

Το Santorini S.U.P. – Aegean Classics έρχεται για δεύτερη χρονιά στη Σαντορίνη

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η ομάδα Santorini SUP &SURF σε συνεργασία με την Π.ΝΕ.Ο (Πρωτοβουλία Νεολαίας Οίας) φέρνουν στις Κυκλάδες δεκάδες σέρφερ, για το Santorini S.U.P. – Aegean Classics. Οι εικόνες και οι αναμνήσεις από την πρώτη διοργάνωση είναι μαγικές, με τους σέρφερ να απολαμβάνουν έναν ξεχωριστό αγώνα πάνω στον κρατήρα του ηφαιστείου και η φετινή γιορτή του εναλλακτικού αθλητισμού μετρά πλέον μέρες για την δεύτερη «κουπιά» της.

Για τρεις ημέρες, από τις 11 ως τις 13 Οκτωβρίου αθλητές από όλη την χώρα θα βρεθούν στα νερά της Καλντέρας για έναν ξεχωριστό αγώνα.

Ο αγώνας σανιδοκωπηλασίας (Stand Up Paddleboard) έρχεται και φέτος στα νερά της Καλντέρας ως μια γιορτή για την ναυτοσύνη και μια γνωριμία με ένα από τα πιο αναπτυσσομενα αθλήματα παγκοσμίως αυτή τη στιγμή.

Ήδη από την προηγούμενη χρονιά, το μαγικό τοπίο του νησιού έκανε την διαδρομή του Santorini S.U.P. – Aegean Classics να μπει στις καλύτερες του αθλήματος και φέτος ο αγώνας κρύβει ακόμη περισσότερες εκπλήξεις. Άλλωστε το όραμα των διοργανωτών, είναι μέσω της συνεργασίας να δημιουργηθεί μια μεγάλη ναυτική γιορτή που θα ενισχύσει τόσο την τοπική κοινωνία και παράδοση, όσο και την κουλτούρα του σέρφινγκ στο Αιγαίο.

Δείτε εδώ για εγγραφές και περισσότερες πληροφορίες.

Πηγή: www.athensvoice.gr