Εγκαίνια
Σάββατο 8 Ιουνίου, στις 20.00
Πύργος Σαντορίνης

Οι φωτογραφίες των μελών της Φωτογραφικής Ομάδας Σαντορίνης Φ.Ο.Σ. λειτουργούν ως μαρτυρίες της εικόνας ενός αγαπημένου τόπου  και προσφέρουν μια γεύση αυτού που ο κάθε φωτογράφος αποκαλεί «μέρος μαγικό», προκαλούν τον θεατή σε ένα ριψοκίνδυνο ταξίδι σε χώματα θαυματουργά, καθώς και στην αναψηλάφηση των δικών του λαβωματιών από τον έρωτα του για την Ελλάδα.

Κοίταξε δύο φορές, για να δεις σωστά. Κοίταξε μια φορά, για να δεις με αγάπη.

Το Σάββατο 8 Ιουνίου 2019, στις 20.00, στην πλατεία του Πύργου σας προσκαλούμε να δείτε τις φωτογραφίες μας και με αυτό τον τρόπο να γυρίσετε στις εικόνες που έχετε από τα μάτια σας, από τα βιβλία που έχετε διαβάσει, από τη μουσική που έχετε ακούσει αλλά κυρίως από τους ανθρώπους που έχετε αγαπήσει.
Είσοδος Ελεύθερη

Διάρκεια έκθεσης: 8 – 23 Ιουνίου.
Η έκθεση θα είναι επισκέψιμη καθημερινά 10.00 με 12.30 και 18.00 με 20.30 στο χώρο της Εστίας στην πλατεία του Πύργου Σαντορίνης.

Φωτογραφική Ομάδα Σαντορίνης Φ.Ο.Σ.
Η Φωτογραφική Ομάδα Σαντορίνης «Φ.Ο.Σ.» είναι μια ερασιτεχνική ομάδα που δραστηριοποιείται στο νησί της Σαντορίνης με κοινό τόπο την αγάπη των μελών της για την φωτογραφία αλλά και γενικότερα την τέχνη. Βασικός στόχος της είναι να καλλιεργήσει την αισθητική της φωτογραφίας στα μέλη της και ταυτόχρονα να δημιουργήσει φωτογραφική συνείδηση. Τούτο, το πολύ-φωτογραφημένο νησί, μπορεί να λειτουργήσει σαν χωνευτήρι φωτογραφικών εικόνων σε όσους έχουν παρόμοια ενδιαφέροντα και θα είναι χαρά μας να γνωριστούμε.