Το ζευγάρι βρέθηκε στο φημισμένο Black Rock Studios πιθανότατα για να ηχογραφήσει κάποια τραγούδια η σύζυγος του διάσημου ηθοποιού

Αντίπαρος, κρουαζιέρα με φίλους στα νησιά, Μήλος και τώρα Σαντορίνη.
Ο Τομ Χανκς και η σύζυγός του Ρίτα Γουίλσον δεν χορταίνουν κάθε καλοκαίρι την Ελλάδα και το αποδεικνύουν αφού με βάση την Αντίπαρο, εξορμούν συχνά σε διάφορα νησιά.

Το δημοφιλές ζευγάρι βρέθηκε στην Σαντορίνη πριν από λίγα 24ωρα και επισκέφθηκε το Black Rock Studios, ένα από τα καλύτερα στούντιο ηχογραφήσεων στον κόσμο.

Φωτογραφήθηκαν μάλιστα με τον ιδιοκτήτη του και γνωστό παραγωγό Κώστα Καλημέρη, ενώ οι πληροφορίες λένε ότι η Ρίτα Γουίλσον ηχογράφησε κάποια τραγούδια για την καινούργια της δισκογραφική δουλειά.

Σύμφωνα με τα όσα ακούγονται φέρεται να φιλοξενήθηκαν στην βίλα που υπάρχει μέσα στον χώρο, η οποία στο παρελθόν έχει φιλοξενήσει από την Μπεθ Χαρτ μέχρι τον Τζάστιν Μπίμπερ που ηχογράφησαν στο Balck Rock.

Αυτή ήταν άλλη μια μικρή απόδραση για τον Τομ Χανκς και στην σύζυγο του, ένα ζευγάρι που λατρεύει την Ελλάδα και δεν χάνει ευκαιρία να την διαφημίζει και να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για την χώρα μας.

Όπως συνηθίζουν τα τελευταία χρόνια βρέθηκαν στην αγαπημένη τους Αντίπαρο από τις αρχές Ιουλίου και  στο σπίτι τους φέρεται να φιλοξενήθηκε η Νία Βαρντάλος, κολλητή τους φίλη.

Μετά την Σαντορίνη αναμένεται να επιστρέψουν πάλι στην βάση τους μέχρι τα τέλη Αυγούστου για να χαλαρώσουν και απολαύσουν τις βουτιές τους, σαν ένα συνηθισμένο ζευγάρι.

Άλλωστε όπως έχουν διαπιστώσει και οι κάτοικοι του νησιού όλα αυτά τα χρόνια, κυκλοφορούν χωρίς σωματοφύλακες παντού, θεωρώντας εντελώς περιττή αυτή την λατρεμένη σε άλλους σταρ συνήθεια.

Black-Rock1
Rita-1
tom-1
Πηγή: www.protothema.gr