Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι, η διαδικασία υλοποίησης του έργου του θέματος προχωράει με ταχείς ρυθμούς και επομένως σας παρακαλούμε, αν έχετε προγραμματισμένες εργασίες που αφορούν το επαρχιακό οδικό δίκτυο να συντελεστούν άμεσα (κατόπιν σχετικής άδειας) και πριν την έναρξη των εργασιών μας.

Συγκεκριμένα, τα τμήματα στα οποία τους προσεχείς μήνες θα αρχίσουν οι εργασίες συντήρησης-κατασκευής νέας ασφαλτικής στρώσης κυκλοφορίας (κλειστού τύπου), είναι τα ακόλουθα:

 

  • Από τον Βόθωνα (Δημοτικό Σχολείο) μέχρι το Πύργο (κόμβο), μήκους 2,85 χιλιομ. περίπου και μέσου πλάτους 7,5 μέτρων.
  • Από την είσοδο του Εμπορείου έως την Περίσσα μήκους 3,5 χιλιομ. περίπου και μέσου πλάτους 7,5 μ.
  • Από τα όρια οικισμού των Φηρών έως τον Καρτεράδο (ξενοδοχείο Palladio), μήκους 0,6 χιλιομ. περίπου και μέσου πλάτους 8,0 μέτρων.
  • Από την είσοδο του Καμαρίου (κόμβο) μέχρι την διασταύρωση Μεσαριάς-Αεροδρομίου, μήκους 3,5 χιλιομέτρων και μέσου πλάτους 8,5 μέτρων.
  • Τμήματα της επαρχιακής οδού (κυρίως προς λιμένα Αθηνιού και Φοινικιά Οίας) μήκους 1,0 χιλιομέτρων περίπου με μέσου πλάτους 7,0 μ., που χρήζουν άμεσης επέμβασης.

Μετά την ολοκλήρωση κατασκευής της νέας ασφαλτικής στρώσης κυκλοφορίας, όπως αντιλαμβάνεστε οι άδειες για τομές στο νέο ασφαλτοτάπητα που τυχόν ζητηθούν, δεν θα γίνονται αποδεκτές, ιδίως αν δεν συντρέχει πολύ σοβαρός λόγος.

Κατόπιν τούτου, παρακαλείστε να επανεξετάσετε τις προτεραιότητες σας όσο αφορά τις εργασίες που (τυχόν) έχετε προγραμματίσει για το επαρχιακό οδικό δίκτυο της Π.Ε. Θήρας, για την αποφυγή δυσάρεστων καταστάσεων.

Είμαστε στην διάθεσή σας για περαιτέρω πληροφορίες.

 

 

 

 

 

  Ο ΕΠΑΡΧΟΣ ΘΗΡΑΣ.
   

 

 

   
  ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΔΑΡΖΑΝΤΑΣ