Τα τελευταία δύο Σαββατοκύριακα είχαμε τη χαρά να δούμε να ολοκληρώνονται με επιτυχία δύο από τα “παιδιά” μας που αποτελούν εξαρχής στρατηγική επιλογή για την ενίσχυση του ερασιτεχνικού αθλητισμού στο νησί.
Το Dappos Sunday League και το Basketaki Santorini League με τη συμμετοχή περισσότερων από 200 ερασιτέχνες αθλητές έδειξαν κάτω από αντίξοες υγειονομικές συνθήκες ότι έχουν θέση στα αθλητικά δρώμενα της Σαντορίνης.
Η οργανωμένη συμμετοχή των δημοτών σε αθλητικές εκδηλώσεις εξασφαλίζει από τα προφανή οφέλη της άθλησης μια σταθερή βάση για την ανάπτυξη του αθλητικού πολιτισμού που τόσο χρειαζόμαστε.
Θα ήθελα να συγχαρώ και να ευχαριστήσω θερμά όλους τους αθλούμενους συνδημότες μας που μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη και τη συμμετοχή τους!
Η υποδειγματική αθλητική συμπεριφορά της συντριπτικής πλειοψηφίας σε όλη τη διάρκεια των πρωταθλημάτων σας καθιστά νικητές όλους!
Συγχαρητήρια

στους πρωταθλητές ΑΕΤΟ και ΛΥΚΟΥΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ!

Ευχαριστώ από καρδιάς τους εργαζομένους, τους εθελοντές και το basketaki.com που συνέβαλαν τα μέγιστα για την αναβάθμιση των δύο πρωταθλημάτων!
Ευχαριστώ θερμά όλα τα ΜΜΕ και ιδιαίτερα το VOLCANO TV – ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ και το sportcyclades που στήριξαν έμπρακτα τις διοργανώσεις.
Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και σίγουρα η όρεξη όλων άνοιξε για περισσότερη δουλειά και μεγαλύτερες εκπλήξεις για την επόμενη αγωνιστική περίοδο!