Βαλίτσες για… Σαντορίνη ετοιμάζει η Αλεξάνδρα Παναγιώταρουκαθώς σκοπεύει να κάνει εκεί με τις φίλες της το bachelorette της.

Το μοντέλο που έγινε ευρέως γνωστό από τη συμμετοχή του στο «My style rocks», σύμφωνα με το Secret θα το… «κάψει» με τις κολλητές της στη Σαντορίνη. «Θα το κάνω στη Σαντορίνη γύρω

στις 15 Ιουνίου. Είχα πάει εκεί να φωτογραφίσω τη νέακαμπάνια με τη σειρά μαγιό που ετοιμάζω και ενθουσιάστηκα, Επέλεξα να κάνω εκεί το πάρτι», δήλωσε η ίδια. Όσον αφορά στις προετοιμασίες του γάμου της με τον γνωστό πλαστικό χειρουργό Αριστομένη Γιαννόπουλο, τρέχει και δεν φτάνει: «Τα οργανώνουμε όλα. Αυτό- που μένει είναι να μοιράσω τα προσκλητήρια. Σήμερα έχω την πρόβα για το νυφικό στη σχεδιάστρια Άννα Βένετη, ενώ ο μέλλων σύζυγος μου θα φορέσει κοστούμι από τον Papadogamvro».

Ο γάμος θα πραγματοποιηθεί στις 7 Ιουλίου σε Κτήμα στο Τατόι, ενώ κουμπάροι θα είναι η σχεδιάστρια Άννα Βένετη και δύο παιδικοί φίλοι του ζευγαριού. Η Αλεξάνδρα και ο Αριστομένης είναι μαζί τέσσερα χρόνια και γνωρίστηκαν όταν εκείνη δούλευε στην υποδοχή σε ένα μαγαζί στο Κολωνάκι.

Η πρόταση γάμου έγινε ύστερα από δύο χρόνια στο κάστρο της Μονεμβασιάς, όπου βρέθηκαν για να γιορτάσουν Πρωτοχρονιά τα γενέθλια της. Αντί, λοιπόν, να της κάνει δώρα, έβγαλε δαχτυλίδι, της έκανε πρόταση γάμου και εκείνη είπε το μεγάλο «ναι».