Τη συστράτευση της Μπεχιζέ Σελλαβτζή – Ζαμαντάκη, ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλο, στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές, ανακοινώνει η παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο”.

Η Μπεχιζέ Σελλαβτζή – Ζαμαντάκη, Πρόεδρος του  Πολιτιστικού Συλλόγου των Μουσουλμάνων της Ρόδου “Η Αδελφοσύνη”, με έντονη παρουσία και συμμετοχή στα τοπικά κοινωνικά δρώμενα, στην δήλωσή της με την οποία ανακοινώνει την απόφασή της, να συμπορευτεί με την παράταξη του κ. Χατζημάρκου,  αναφέρει τα εξής:

“Μετά  την τιμητική πρόταση που έγινε  στο πρόσωπο μου  να είμαι υποψήφια περιφερειακή  σύμβουλος με την παράταξη του αξιότιμου  Περιφερειάρχη   κ. Γιώργου Χατζημάρκου ‘’ Μπροστά το Νότιο Αιγαίο‘’, αποφάσισα να αποδεχτώ  την πρόταση αυτή, για να μπορέσω να προσφέρω περισσότερα και να είμαι χρησιμότερη.   Εμπιστεύομαι τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, βλέπω την καλή πορεία των νησιών μας και το έργο που  επιτελεί και θέλω να προσφέρω και εγώ  μαζί του,  από την πλευρά μου  σε ό,τι είναι  εφικτό  και μπορώ να πράξω  για το καλύτερο μέλλον του τόπου μας και των παιδιών μας . Ευχαριστώ  για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπο και τις  δυνατότητες μου και ελπίζω να είμαι αντάξια της εμπιστοσύνης  του αυτής”.

 

Βιογραφικό

Η Μπεχιζέ Σελλαβτζή γεννήθηκε στην Ρόδο από Μουσουλμάνους γονείς με Ελληνική ιθαγένεια.

Mόνιμη κάτοικος Ρόδου, είναι παντρεμένη με τον Ζαμαντακή Μεχμέτ και  έχουν δύο παιδιά.
Ολοκλήρωσε τις σπουδές της στην Ρόδο και μιλάει Ελληνικά, Τουρκικά και Αγγλικά. Ξεκίνησε να εργάζεται  ως υπεύθυνη σε τουριστικές επιχειρήσεις στην Παλαιά Πόλη της Ρόδου.

Ασχολήθηκε  και ασχολείται ενεργά με τα πολιτιστικά και αθλητικά σωματεία του νησιού, όπως βόλεϊ-μπάσκετ και ποδόσφαιρο, στην διοργάνωση φιλικών αγώνων εντός  και εκτός Ρόδου με διάσημες ξένες ομάδες.

Είναι μέλος της οργανωτικής επιτροπής στην αθλητική ομάδα Ιππότες Παλιάς Πόλης στον τομέα επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων.

Έλαβε μέρος στην Ευρωλίγκα ως διερμηνέας της Ελληνικής ομάδας στους ευρωπαϊκούς αγώνες μπάσκετ με καρότσι την Γιάλοβα.

Διακρίθηκε από τους Δήμους του Μαρμαρίς και της Ντάτσα και  από τον Διευθυντή Τουρισμού, Νεολαίας και Άθλησης του νομού των Μούγλων για την σύσφιξη φιλίας των Ελληνοτουρκικών σχέσεων.

Από το 2000 είναι μέλος στον Πολιτιστικό Σύλλογο των Μουσουλμάνων της Ρόδου “Η Αδελφοσύνη”. Εδώ και  πέντε  χρόνια είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου  και τα τελευταία δυο  διετέλεσε  πρόεδρος του σωματείου .

Εκπροσώπησε από την θέση της προέδρου τους επιχειρηματίες του νησιού της Ρόδου στον εμπορικό τομέα σε συνέδρια βαλκανικών χώρων εντός και εκτός Ελλάδος.

Παράλληλα εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρησή που διατηρεί μαζί με τον σύζυγό της στην Ρόδο, επί 16 χρόνια στην εξυπηρέτηση του πολίτη ως γραμματέας-βοηθός λογιστή. Σε τακτικά χρονικά διαστήματα παρακολουθεί σεμινάρια σε αίθουσες και διαδικτυακής εκπαίδευσης τις εξελίξεις πάνω στα οικονομικά θέματα και νομοθεσία, που αφορούν την δουλειά της.