Καλωσορίζουμε στον Συνδυασμό «ΤΩΡΑ! ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΚΑΙ ΤΗ
ΘΗΡΑΣΙΑ» την Αγγελάκη Μαρία.
Μαζί θα δουλέψουμε για  να πετύχουμε τα οράματα μας!
Για μια Σαντορίνη σύγχρονη αποτελεσματική, φιλική, ανθρώπινη.
Μαζί με δραστήριους και με όρεξη για δουλειά ανθρώπους θα ανεβάσουμε
την Σαντορίνη εκεί που της αξίζει.
Να γίνει πρώτη και μοναδική!
Καλώς όρισες Μαρία!

Η Αγγελάκη Μαρία γεννήθηκε στο Λασίθι της Κρήτης το 1969. Έχει ένα γιό 17 χρονών μαθητή Γ Λυκείου. Σπούδασε στη πόλη Κλουζ- Ναπόκα της Ρουμανίας Ιατρική στο Universitatea de Medicina si Farmacie Cluj- Napoca, παίρνοντας το δίπλωμά της το 1994. Τελείωσε την ειδικότητα της Παιδιατρικής στο Βενιζέλειο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Κρήτης.

Έκανε την υποχρεωτική της υπηρεσία (αγροτικό) στην Ιεράπετρα Κρήτης. Εργάστηκε στο Νοσοκομείο της Ιεράπετρας ως επιμελήτρια Β για 1 χρόνο και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο της Κω ως επιμελήτρια Α με τις καλύτερες εντυπώσεις για το ήθος και την προσφορά της. Ακολουθεί ο διορισμός της το 2008 στο Κέντρο Υγείας Θήρας ως επιμελήτρια Α και Διευθύντρια σε μόνιμη θέση. Από τον Ιανουάριο του 2015 ιδιωτεύει ως Παιδίατρος στη Σαντορίνη. Παράλληλα διατηρεί Τουριστικό κατάλυμα στο νησί τα τελευταία 5 έτη. Στο ενεργητικό της έχει πολλές δημοσιεύσεις- ανακοινώσεις και παρακολουθήσεις. Έχει συμμετάσχει σε πολλά Συνέδρια. Είναι μέλος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου από το 1996. Τα τελευταία 12 έτη ζει μόνιμα στη Σαντορίνη.

«Ευχαριστώ τον κ. Ορφανό για την τιμή να με εντάξει στην ομάδα του και ότι θα προσφέρω ό,τι είναι δυνατό δίπλα του και με την ομάδα μας για καλύτερο επίπεδο ζωής του Σαντορινιού και Θηρασιώτη πολίτη γιατί του αξίζει».