Υποψήφιος δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων ο Μανώλης Πολυκρέτης – Δήλωση υποψηφιότητας (video)

μΕ ΠΗΓΉ ΤΟ NAXOSTIMES.GR

 

Την υποψηφιότητα του ως δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων ανακοίνωσε σήμερα με ένα video ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Μανώλης Πολυκρέτης.

«Από τούτο το βήμα λοιπόν απευθυνόμενος σε εσάς, δηλώνω επίσημα την απόφαση μου να είμαι υποψήφιος Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, που θα γίνουν σε 13 μήνες από σήμερα» αναφέρει ο κ. Πολυκρέτης.

Ο κ. Πολυκρέτης ξεκαθαρίζει στη δήλωση του θα κατέλθει στις εκλογές με ένα «πολυσυλλεκτικό, υπερκομματικό και ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο».

«Πρέπει να πάρουμε αποφάσεις και να τις υλοποιήσουμε»

«Τα νησιά μας έχουν τεράστιες δυνατότητες και το γνωρίζουμε. Δεν μπορούμε να παραμένουμε άλλο αδρανείς, δεν μπορούν να συσσωρεύονται και να διογκώνονται άλλο τα προβλήματα. Πρέπει να πάρουμε αποφάσεις και να τις υλοποιήσουμε. Πρέπει να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται» αναφέρει σε άλλο σημείο της δήλωσης του.

Αναλύοντας τους λόγους που τον ώθησαν σε αυτή την απόφαση αναφέρει:

«Πώς έφτασα ως εδώ; Πολλοί συμπολίτες μας, βλέποντας καταστάσεις και προβλήματα, με παρότρυναν να σταθώ επικεφαλής μιας νέας δημοτικής κίνησης, με στόχο, την πρόοδο και την ανάπτυξη του τόπου μας, στον πρωτογενή και δευτερογενή τομέα, την υγεία, την παιδεία, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό και όλους τους τομείς.

Για το λόγο αυτό ακριβώς, ξεκινώ άμεσα το διάλογο και τη συνεργασία με όλους τους φορείς του τόπου μας και φυσικά με τους ίδιους τους πολίτες, αξιοποιώντας όλες τις δημιουργικές δυνάμεις της τοπικής μας κοινωνίας, σε ένα ευρύ δημόσιο διάλογο, σε ένα δημιουργικό και παραγωγικό κύκλο εργασιών, καταγράφοντας τα προβλήματα και ακούγοντας προτάσεις, διαμορφώνοντας μαζί με εσάς ένα πρόγραμμα δράσης για την επόμενη δημοτική περίοδο, που θα στοχεύει στην επίλυση μικρών και μεγάλων ζητημάτων αλλά πάνω από όλα, σε μια ισόρροπη ανάπτυξη του τόπου μας!
Αυτό θα το πετύχουμε και το πιστεύω πραγματικά!
Μπορούμε να το πετύχουμε, αξιοποιώντας πρόσωπα ικανά και όλους τους διαθέσιμους οικονομικούς πόρους και ευκαιρίες που δίνονται, αλλάζοντας ριζικά το δήμο μας».

«Αρχίζουμε δουλειά»

Ο υποψήφιος δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, πλέον, ανακοινώνει ότι αρχίζει αμέσως επισκέψεις και επαφές με τους πολίτες ώστε «να σχεδιάσουμε όλοι μαζί το μέλλον μας».

«Αρχίζουμε δουλειά! Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα ξεκινήσουμε επισκέψεις και ενημερώσεις σε όλα τα νησιά, χωριά και οικισμούς του Δήμου μας, ώστε να συνομιλήσουμε με κάθε κάτοικο, με κάθε φορέα για να σχεδιάσουμε όλοι μαζί το μέλλον μας».

Κλείνοντας ο κ. Πολυκρέτης στέλνει «μήνυμα αισιοδοξίας, σε όλες τις υγιείς και δημιουργικές δυνάμεις των νησιών μας»:

«Πιστεύω ακράδαντα ότι μαζί με τους άξιους συνεργάτες μου, με γνώμονα και οδηγό την αγάπη μας και μόνο για τα νησιά μας, είμαστε έτοιμοι να εργαστούμε σκληρά για να υλοποιήσουμε τις προσδοκίες και τις απαιτήσεις κάθε πολίτη, βοηθώντας και προάγοντας τον τόπο μας, όπως ακριβώς του αξίζει.
Τώρα είναι περισσότερο ανάγκη από ποτέ, να δώσουμε θέση στην αισιοδοξία, στην πρόοδο, στην ανάπτυξη και στην ευημερία των νησιών και των πολιτών τους.

Σε αυτόν το δρόμο, σε αυτήν την πορεία, σας θέλουμε όλους μαζί μας».