Συμπατριώτισσες και συμπατριώτες,


Ζούμε σε έναν ευλογημένο τόπο και χαράζουμε μαζί το μέλλον μας, ως άνθρωποι που επιλέξαμε τα νησιά μας για να ζήσουμε, να εργαστούμε και να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας.
Αγωνιζόμαστε μαζί για να βελτιώσουμε την εικόνα των νησιών μας. Με εμπειρία, με γνώση, με αίσθημα ευθύνης και διάθεση προσφοράς εργαζόμαστε καθημερινά για τον τόπο που αγαπάμε.
Αφουγκραζόμενος τις ανάγκες των νησιών μας και ανταποκρινόμενος στο κάλεσμά σας, να συνεχίσω την πορεία μου στην αυτοδιοίκηση ως υποψήφιος Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, δηλώνω παρών στον τόπο μου!

Η μακροχρόνια εμπειρία στην αυτοδιοίκηση, η γνώση των ιδιαιτεροτήτων των νησιών μας και η σταθερή και αδιάλειπτη παρουσία μου στο χώρο είναι η εγγύηση για μια επιτυχημένη νέα αρχή για ολόκληρο τον Δήμο μας.

Με εκτίμηση και σεβασμό σε κάθε συμπολίτη μου, σας καλώ να πορευτούμε μαζί σε αυτό το ταξίδι.

Ενωμένοι μπορούμε να «ανάψουμε» τον φάρο που θα είναι οδηγός μας στο ταξίδι προς την ανάπτυξη, διατηρώντας ζωντανό τον πλούτο των νησιών μας.

Ενωμένοι μπορούμε να οδηγήσουμε με αποτελεσματικότητα τα νησιά μας σε ασφαλές λιμάνι, που θα φιλοξενήσει τα όνειρα των παιδιών μας!

Δημήτρης Λιανός
Υποψήφιος Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων