Την εκ νέου  υποψηφιότητα του Περιφερειακού Συμβούλου, Μάρκου Δαδάου  στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές,  στην Περιφερειακή Ενότητα Σύρου,   ανακοινώνει η παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο”.

Στη δήλωσή του με την οποία ανακοινώνει την απόφασή του  να συμπορευτεί με τον Γιώργο Χατζημάρκο, για μια ακόμη θητεία στο Περιφερειακό Συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου,  ο Μάρκος Δαδάος, με μακρά ενασχόληση και εμπειρία στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης, καθώς και με πολυετή συνδικαλιστική δράση,  αναφέρει τα εξής:
“Δηλώνω την εκ νέου υποψηφιότητα μου , ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην περιφερειακή ενότητα Σύρου , με την παράταξη «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο» .
Συμπορεύομαι στο πλευρό του άξιου και επιτυχημένου περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργου Χατζημάρκου στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές.
Μετά από μια επιτυχημένη και σοβαρή πρώτη θητεία,  τάραξε όλα τα δεδομένα στην περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και έθεσε γερά στηρίγματα για ένα καλύτερο μέλλον με προοπτικές για τα νησιά μας.
Συνεχίζουμε να συμβαδίζουμε με τον Γιώργο Χατζημάρκο , επικεφαλής μιας άξιας και αποτελεσματικής ομάδας με μεγάλη διάθεση προσφοράς , έντιμης και αδιάκοπης προσπάθειας για την ανάπτυξη των νησιών μας.
Συνεχίζουμε και προχωράμε μαζί του, γιατί αγαπάμε τα νησιά μας , νοιαζόμαστε για τους ανθρώπους τους , γνωρίζουμε τα προβλήματα τους και συνεχίζουμε να δίνουμε λύσεις σε αυτά.
Συνεχίζουμε και προχωράμε μαζί του , γιατί δουλέψαμε με ανιδιοτέλεια και με μόνο γνώμονα την διάθεση προσφοράς για τον συνάνθρωπο μας.
Συνεχίζουμε και προχωράμε μαζί του , γιατί μάθαμε να αξιοποιούμε κάθε οικονομική δυνατότητα που θα δώσει αναπτυξιακή ώθηση σε ευαίσθητους τομείς όπως η υγεία, η παιδεία , ο πολιτισμός.
Συνεχίζουμε και προχωράμε μαζί του, γιατί αρνηθήκαμε τις πολλές θεωρίες και τα μεγάλα λόγια. Ακολουθήσαμε σωστά τον δρόμο που οδηγούσε σε πρακτικές και αποτελεσματικές λύσεις”.

Βιογραφικό
Ο Δαδάος Μάρκος του Αντωνίου και της Σοφίας , γεννήθηκε στις 07/12/1951 στην Σύρο .
Είναι συνταξιούχος υπάλληλος ΕΛΤΑ , μόνιμος κάτοικος Ερμούπολης Σύρου .
Απόφοιτος Εμπορικής Σχολής και καθηγητής Διαιτησίας ποδοσφαίρου από το 2002 και ομιλεί την αγγλική.

Επί 25 συνεχή έτη διετέλεσε Αντιπρόεδρος και Γενικός Γραμματέας  του Συλλόγου Υπαλλήλων ΕΛΤΑ Νομού Κυκλάδων , εκπρόσωπος του Συλλόγου σε ομοσπονδία Ταχυδρομικών και Εργατικό Κέντρο Κυκλάδων.

  • Ταμίας Συλλόγου Ιεροψαλτών Νομού Κυκλάδων μέχρι και σήμερα.
  • Γενικός Γραμματέας και Πρόεδρος Συνδέσμου διαιτητών ποδοσφαίρου Νομού Κυκλάδων με σήμα Α΄ Εθνικής και με ν ενεργεία συμμετοχή σε αγώνες Α΄ και Β΄ Εθνικής , από το 2002 καθηγητής διαιτησίας Ποδοσφαίρου Ελλάδος.
  • Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Ερμούπολης για τρεις συνεχείς τετραετίες, στην δεύτερη τετραετία, εξελέγην 1ος σε αριθμό ψήφων μεταξύ των συνυποψήφιων του.  Την Τρίτη τετραετία Υποψήφιος Δήμαρχος και επικεφαλής Δημοτικής μειοψηφίας στον ίδιο Δήμο.
  • Μέλος της ΝΟΔΕ Κυκλάδων και υπεύθυνος συνδικαλισμού στο Νομό για πολλά χρόνια .
  • Για δύο συνεχείς τετραετίες μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Τοπικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Κυκλάδων, εκλεγμένος και τις δύο φορές πρώτος Δημοτικός Σύμβουλος από τους συνυποψήφιους αυτοδιοικητικούς του Νομού μας.
  • Υποψήφιος  χωρικός Αντιπεριφερειάρχης στις πρώτες περιφερειακές εκλογές για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τελικά εκλεγμένος  Περιφερειακός Σύμβουλος 2010-2014.
  • Στις Περιφερειακές Εκλογές του 2014 για το Νότιο Αιγαίο, που κέρδισε η παράταξη του Γεωργίου Χατζημάρκου, διετέλεσε Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου.