Την εκ νέου υποψηφιότητα του Παναγιώτη Βιτάλη,  στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές,  στην Περιφερειακή Ενότητα Κέας – Κύθνου, ανακοινώνει η παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο”.

Στην δήλωσή του με την οποία ανακοινώνει την απόφασή του να συμπορευτεί με τον Γιώργο Χατζημάρκο, για δεύτερη θητεία,  ο εν ενεργεία  Έπαρχος Κέας – Κύθνου αναφέρει τα εξής:

“Έχω την ευκαιρία και τη χαρά να ζητήσω και πάλι την ψήφο σας που θα μου δώσει την δυνατότητα να συνεχίσω το έργο που εχω αναλάβει,  με την βοηθεια του Περιφερειάρχη μας, του Γιώργου Χατζημάρκου, και όλων των συναδέλφων περιφερειακών συμβούλων .
Έχομε το θείο δώρο να κατοικούμε πάνω στα ευλογημένα νησιά μας και την ευθύνη να τα προστατέψουμε, με σεβασμό στο περιβάλλον και στη ιδιαιτερότητα του καθενός.
Είμαστε κοντά στον απλό νησιώτη που ζει και δημιουργεί πάνω σε αυτά , με εργα υποδομής , ανάπτυξης και προόδου, κοντα στο πρωτογενή τομέα, τον αθλητισμό, τον πολιτισμό, κοντά στον επαγγελματία.
Χωρίς να ξεχνάμε, αλλά προτάσσοντας την ιδιαιτερότητα της νησιωτικότητας,  όλοι μαζι ας αγωνιστούμε για ενα καλύτερο αύριο για το Νότιο Αιγαίο.
Να προχωρήσουμ εόλοι μαζί ακόμη πιο #mprosta.

Βιογραφικό
O Παναγιώτης Βιτάλης κατάγεται από την Κύθνο. Είναι 59 ετών.
Παντρεμένος με την Ευφροσύνη Γονίδη, με την οποία απέκτησε δύο γιούς, τον Χρυσοβαλάντη και τον  Νίκο.
Δημόσιος υπάλληλος απο το 1986 αρχικά στη ΔΟΥ ΚΕΑΣ ως εισπράκτορας και ελεγκτής εσόδων ΟΤΑ μέχρι το 2005.
Στον Δήμο Κέας  ως ταμίας και προϊστάμενος μέχρι το 2013.
Στον Δήμο Κύθνου ως ληξίαρχος και προϊστάμενος διοικητικού – οικονομικού μέχρι σήμερα.
Εκλεγμένος νομαρχιακός σύμβουλος Κυκλάδων απο το 2006-2010.
Εκλεγμένος περιφερειακός σύμβουλος Περιφέρειας Νοτιου Αιγαιου , Έπαρχος Κέας – Κύθνου από το το 2014 ως σήμερα.