Τριάντα χρόνια τώρα ανήκω στη μεγάλη παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, που ενώνει όλους τους  Έλληνες. Στην κρίσιμη αυτή για τη χώρα στιγμή, που συνθλίβεται από μια παρέα ανεύθυνων πολιτικών που καταρράκωσαν τη μεσαία τάξη, επένδυσαν στο διχασμό μιας κοινωνίας και ευτέλισαν την εικόνα της χώρας στη διεθνή κοινότητα, η συμμετοχή και η εμπειρία των ιστορικών στελεχών που υπηρέτησαν την παράταξη είναι ακόμα πιο σημαντική, για να αντλήσουμε δύναμη από τους κοινούς αγώνες. Στα δύσκολα ξεχωρίζουν οι ομάδες! Και σ’ αυτή τη συγκυρία, δηλώνω και πάλι παρών, θέτοντας τον εαυτό μου στην κρίση των πολιτών και της τοπικής κοινωνίας. Δίπλα σε παλιούς συναγωνιστές, δίπλα σε όλους τους συμπολίτες μου. Γιατί στη Νέα Δημοκρατία είμαστε όλοι ΜΑΖΙ! Γιατί για μένα η πολιτική είναι προσφορά και ήθος. Όχι παραγοντισμοί και «κομματάρχες». Και έχω εμπιστοσύνη στον κόσμο μας. ΜΑΖΙ προχωράμε τόσα χρόνια, ΜΑΖΙ θα τα καταφέρουμε και τώρα.

Στα δύσκολα χρόνια της ανατροπής της ζωής μας, οι συνθήκες επέβαλαν να δραστηριοποιηθούμε ακόμα περισσότερο. Σηκώσαμε τα μανίκια μας, μιλήσαμε με τον κόσμο, καταγράψαμε τα τοπικά προβλήματα, επιχειρήσαμε να δώσουμε λύση στα θέματα κι ας μην είμαστε κυβέρνηση. Σαν συμπολίτης προς συμπολίτη. Η πρωτοβουλία της Τοπικής για τη δημιουργία Ελαιοτριβείου, οι παρεμβάσεις για την υγεία, τον πρωτογενή τομέα, την ασφάλεια, είναι πρωτοβουλίες που προέκυψαν μιλώντας με την τοπική κοινωνία. Δεν είμαι τουρίστας της πολιτικής. Υπηρετώ την τοπική κοινωνία και την παράταξη πολλές δεκαετίες και ξέρω ν’ ακούω. Και το μήνυμα στην παρούσα φάση είναι ότι είμαστε έτοιμοι, ΜΑΖΙ να πάμε μπροστά. Όπως το κάναμε πάντα. Σαν μια μεγάλη οικογένεια, που ο ένας στηρίζει τον άλλο. Πιστεύω ότι ο κόσμος είναι πια πιο υποψιασμένος μετά την περιπέτεια Τσίπρα. Δεν αρκείται σε άδεια λόγια. Κοιτάζει το έργο και τους άξιους και ενεργούς πολίτες. Και αυτό αξιολογεί στο τέλος της μέρας ανοιχτά και δημοκρατικά.

Στις 13 Μαϊου ζητώ τη στήριξή σου! Γιατί αυτές οι εκλογές είναι υπόθεση όλων μας. Γιατί η Νέα Δημοκρατία είναι και δική σου!