Το Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας (Ν.Π.Ι.Δ. του Υπουργείου Εσωτερικών) διοργανώνει την Πέμπτη 03/05/2018 και την Παρασκευή 04/05/2018 Επιμορφωτικό Σεμινάριο στη Σέριφο

Το Σεμινάριο διοργανώνεται ως παράλληλη δράση στο πλαίσιο διοργάνωσης του 10ου Πανκυκλαδικού Συνεδρίου της Ομοσπονδίας Συλλόγων Γυναικών «Οι Κόρες των Κυκλάδων» και του Συλλόγου Γυναικών Σερίφου «Η Ανδρομέδα» με θέμα «Οι Κυκλαδίτισσες της δημιουργίας και της προσφοράς λένε ΟΧΙ στη βία κατά των γυναικών» το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Σέριφο στις 04-06/05/2018  υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων (Γ.Γ.Ι.Φ.), με συνδιοργανωτές  το Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας (Κ.Ε.Θ.Ι.), την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Δήμο Σερίφου.

Για τη διευκόλυνση της μετάβασης των συμμετεχόντων /ουσών (συνέδρων, ομιλητών/τριών κ. ά). στο συνέδριο έχει ναυλωθεί το τουριστικό πλοίο «NAXOS STAR» με τίτλο δρομολογίου το «Πλοίο της Ισότητας πάει Σέριφο»,   το οποίο θα προσεγγίσει τα λιμάνια της Πάρου και Σύρου, την Πέμπτη 03/05/2018 ώρα 14:30-16:15.  

Το επιμορφωτικό σεμινάριο στη Σέριφο υλοποιείται στο πλαίσιο του Έργου «Αποκεντρωμένες δράσεις για την ευαισθητοποίηση αιρετών ή υποψηφίων γυναικών σε θέματα ισότητας και φύλου σε όλη τη χώρα» και χρηματοδοτείται από τον τακτικό προϋπολογισμό του Κ.Ε.Θ.Ι.. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής σε όλες τις συμμετέχουσες  με τη λήξη του σεμιναρίου.

Καλούμε όλες τις γυναίκες που ενδιαφέρονται να ενδυναμωθούν για να διεκδικήσουν θέσεις πολιτικής ευθύνης και εκπροσώπησης  σε τοπικό, εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο , να δηλώσουν άμεσα συμμετοχή, συμπληρώνοντας την αντίστοιχη φόρμα συμμετοχής, εδώ: http://goo.gl/QDIcvN Το Πρόγραμμα του σεμιναρίου έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Έργου www.gynaikes-politiki.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά: α) για το 10ΟΠανκυκλαδικό Συνέδριο με την κ. Άννα Μαυρουδή, Αντιπρόεδρο της ΟΣΥΓΥ και Περιφερειακή Σύμβουλο  Νοτίου Αιγαίου, στο 6944 993104 β) για το σεμινάριο με την κ. Φανή Παπαδοπούλου στο 210 3898075 ή να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Έργου ή μέσω e-mail στο: kethi@gynaikes-politiki.gr

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΕΘΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ